nama: Mohd Hadihaizil Bin Din
Aku Lahir: 30 april 1983 kat maran pahang
pastu aku ni suker jer ngan mende˛ pasal komputer ni
contohnyer:
chating
web surfing
web designing
online gaming

apa lagi yg lerh dikongsi erh...
ermmm...

pastu aku suker gak tido
klu takder koje mmg aku suker jer tido...
apa jer aa nak jadi kan.. muhahaha...
cadangnyer mmg nak jadi engineer
tapi cam tak best jer jadi engineer ni
so itu jer aa buat masa ni

klu terasa nak kenal lelebih
sila aa contact aku erh

eizil@yahoo.com
eizil@hotmail.com
+491742436513
(yang henpon aku)
+497720992543(ni tepon umah)




selamat berhibur kat blog aku...



..:: SEGALA MENDE TERTULIS KAT SINI HAK MILIK PERIBADI SLUMBERMANN ::..


..:: Nak Guna Sila aa Bitau Dulu ye ::...




..::: SLumBerMann StuD|0:::..
::: Stud|O SLumBermann :::

::: blog Slumbermann :::

_=:Linkkan Blog Aku:=-




.::: Dapatkan Hosting Di Siini :::.


Blog Lag|




Destinasi Cinta - Mestica
credit: zuriyati


.:::: nilai laman ini ::::..
Vote for this Site!






merh borak ngan aku...
. -=Basic |nfo=- .



. NaMe .
Mohd Hadihaizil

. AgE .
21

. SeX .
MaLe

.LiVin It Up iN.
gErM

. RaCe .
MaLay

.sIgN.
TaUrU$

. Status.
BelUm KaHw|n

.InTeReSts .
. internet... chating with someone... .



   


Google

Web blogdrive.com


orang sedang melayari laman ini


::LAMAN CAM BEST YANG AKU SUKER LAWAT::

Komuniti Umum Untuk Semua
Komuniti PHP-Nuke Malaysia
RojakDotOrg
KedahOnlineDOTnet
Komuniti Online Komik Nakkal






::LAMAN MEMEMBER AKU LAKS::<



    Matnet web blog
    [ Sy41ful Weblog ]
    .: fungkur's Network :.
















<< May 2017 >>
Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat
 01 02 03 04 05 06
07 08 09 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31

If you want to be updated on this weblog Enter your email here:



rss feed

 

 

 





Assalamualaikum...
Semoga Apa Yang Terdapat Di Ruangan Ini Sedikit Sebanyak Memberi Manfaat Kepada Semua
 
 
10.6.05
ihikss... pindah rumah... huhuhu
assalamualaikum semua...

so ni aku nak bitau... blog ni dah pindah umah... hehehe...

gi www.eizil.com takder dah kat sini..... ;) so pasni kita ke tmpt baru aa yer... hehehe...

tekan bawah ni kalau nak gi tgk...

ihikss




hhehee... so selamat sumer....

Posted at 6/10/2005 4:16:09 am by slumbermann
komen sket...  

26.5.05
www.weblogscenter.com your blog resource center
assalamualaikum...

so kat sini aku nak kongsi aa pasal blog resource center ni... www.weblogscenter.com

best aaa hehehhee... apa kata kita gi tgk kan mende ni.. join aa wei... hehehehe.. kepada sumer blogger˛... jom kita ke weblogscenter... hehehhee




so jom aa erh.. jangan ketinggalan... hehehehe....

wassalam...

Posted at 5/26/2005 11:53:05 am by slumbermann
komen sket...  

25.5.05
kehidupan sehari˛
assalamualaikum...

so kembali kita bersama slumbermann hari ni, heheheh... sejak dua menjak ni kehidupan maken lama maken sebuk dengan keje˛ pembikinan web yang serabut guiler ni, naek letih laks mengadap coding php ni... huhuhuh seb baek aa dibayar... kalau tak memang aku tak nak buat aa... letih siot... huhuhuhu... saper aa nak gi ngadap coding tu yang cam ampes tu.... 

sejak dua menjak ni... ramai kenalan baru aku kenal kat alam maya ni, tapi tatau apasal, baru kenal dah cam rapat jer plaks... huhuhu... serasi aa kot... ntah aa... aku pun tatau aa... tapi oaky laaa... gembira jer kan... at least ada aa kawan nak dilawan berborak... so takder laa bosan sangat kan.... so camtu aa gamaknyer kehidupan aku sejak dua menjak ni... hehehehhe... tapi tak kesah laa... camtu laa kehidupan... kekadang sebuk kekadang tak sebuk, kekandang serabut, kekadang tak serabut.... huhuhu... memacam hal aa kan.... ihikss... okay laa... tu jer aa kot aku nak tulerh arini....

wasssalam...

Posted at 5/25/2005 10:38:58 pm by slumbermann
Komen terkini (1)  

21.5.05
hehhehe... cam best laks baca mende ni...

Awak, hari ini awak nampak serabut semua orang perli dan kutuk tapi ada gak hati yang puji jadik you can always count on me  Awak,hari ini awak nampak cute semua orang puji tapi saya puji dalam hati padahal nak gak puji sekaut hati  Awak, hari ini awak senyum kat saya tapi saya buat-buat tak nampak padahal nak elak dari pengsan nak elak dari kawan-kawan saya perasan

Awak, hari ini saya senyum kat awak tapi awak jalan depan saya jadi senyum pun tak guna kalau nak lambai lagi apa guna  Awak, hari ini awak datang kelas saya tapi saya buat bodoh aje padahal bumi nie dah rasa tak cukup graviti rasa cam nak hilang lari bawa diri  Awak, hari ini awak tegur saya tapi saya buat-buat pekak bukan jual mahal,saya tak layak sebab nak elak daripada tak boleh berhenti borak  Awak, hari ini saya tegur awak tapi saya tegur awak dalam hati tak kisah awak ejek saya hari-hari kalau tu boleh buat awak happy

Awak, hari ini kita duduk semeja saya depan awak,awak depan saya tapi rasa macam jauh je padahal tak sampai sedepa  Awak, hari ini awak beratur belakang saya tapi saya tak tahu nak cakap apa jadi saya belah macam tu je  Awak, hari ini berubah situasi tapi saya still kat sini padahal dah kosong tak berisi fikiran kat sana,badan kat sini  Awak, hari ini saya tulis sms kat awak lagi tapi saya rasa malu nak sending jadi saya simpan dalam outbox sendiri boleh saya baca hari-hari  Awak, hari ini saya rasa rindu tapi saya tak nak ngaku padahal saya check handset tiap-tiap waktu kot ada message from you

Awak, hari ini semua orang kutuk diri ini tapi sikit pun saya tak ambil peduli tapi bila awak pun join sekaki saya rasa sedih tak terperi  Awak, hari ini saya lalu depan rumah awak tapi saya tak nampak pun kelibat awak saya pandang bumbung pun jadi kurang sikit rindu di hati  Awak, hari ini awak puji kawan saya semua baik tak ade yang cela tapi kenapa bila saya awak pandang takde mata  Awak, hari ini saya risau pasal awak siang malam doakan keselamatan awak padahal saya, awak sedikit pun tak ingat kenapa la saya nak buang keringat 

Awak, hari ini saya pandang awak curi-curi sebab nak cakap berdua,tak cukup berani dalam hati doa awak sedari apa yang terpendam dalam hati  Awak, hari ini awak citer pasal gadis itu lagi saya buat-buat dengar tapi dalam hati rasa nak lemapang je tuan punya diri awak tak tahu ke saya terasa hati  Awak, hari tu saya benci sangat kat awak tapi hari ni saya suka sangat kat awak sebab saya tak leh nak lupakan awak ingat kat awak awak awak awak  Awak, hari ini saya nampak awak lagi tapi awak tak macam dulu lagi jadi saya terdiam sendiri tak tahu nak buat apa lagi  Awak, hari ini saya dah janji........nak pergi ikutkan hati memang nak pergi tapi,tahu kenapa tak leh pergi

Awak, hari ini saya menyesal ada ego yang tinggi tapi dah tak ada harapan kat sini jadi nak tak nak terpaksa sendiri  Awak, hari ini hari terakhir nampak awak tapi awak tak toleh kat sini awak focus kat handset sendiri  Awak, hari ini saya tengok gambar kita senyum tapi gambar tinggal gambar nak buang sayang nak simpan sedih  Awak, esok antara kita ada balai berlepas esok tak ada esok untuk saya esok juga tak ada esok untuk awak  Awak, semoga satu hari nanti  saya menginsafi diri tak nak ada ego tinggi lagi buat merana seorang diri buat saya sakit hati

Awak, kalau nanti awak dah ada si dia di sisi jangan awak tunjuk tuan punya diri sebab confirm saya akan makan hati adui.........melepaslah lagi  Awak, sebelum saya pergi hari ini.........kat sini saya janji semua ini untuk awak sebab kenal awak anugerah terindah saya miliki


Posted at 5/21/2005 10:28:28 pm by slumbermann
Komen terkini (2)  

17.5.05
Yahoo Web Beacon.... anda diperhati?
Yahoo 'Web Beacons'
Spy On And Track Yahoo Users!

 
Yahoo tracks all of its users everywhere on the web and the way to opt-out is detailed below. If you have a Yahoo e-mail account or belong to one of Yahoo's many Yahoo groups, this probably applies to you. Yahoo has probably been tracking everything you do online. Follow the instructions precisely to opt out of this. Notice the important part at the very end.
 
"Yahoo is now using something called 'Web Beacons' to track Yahoo Group users around the net and see what you're doing and where you are going similar to cookies. Yahoo is recording every website and every group you visit.
 
Take a look at their updated privacy statement:
 
http://privacy.yahoo.com/privacy
 
About half-way down the page, in the section on cookies, you will see a link that says web beacons. Click on the phrase web beacons.
 
http://privacy.yahoo.com/privacy/us/beacons/details.html
 
That will bring you to a paragraph entitled "Outside the Yahoo Network."
 
In this section you'll see a little "click here to opt out" link that will let you "opt-out" of their new method of snooping.
 
Once you have clicked that link, you are exempted. Notice the "Success" message on the top of the next page. Be careful because on that page there is a "Cancel Opt-out" button that, if clicked, will **undo** the opt-out. So don't reflexively click that button, or you will undo the opt-out ! Feel free to forward this to other groups."

so dapat artikel ni ada kat satu web ni... so kalau rasa nak jaga privacy tu.... buat laa mende ni.... malas laks nak translate... ihikss.... selamat˛

Posted at 5/17/2005 2:37:55 am by slumbermann
Komen terkini (1)  

10.5.05
hurmm~~++
assalamualaikum...

tatau nak tulerh apa sebenarnya...

tapi terasa nak tulerh gak...

so tu jer laa erh....

adios amigos...


chiaow...


wassalam

Posted at 5/10/2005 3:58:54 pm by slumbermann
komen sket...  

29.4.05
yahoo mail 1Gb.....
assalamualaikum...

arini aku seronoq guiler tgk email aku... memang cam best laa yahoo ni... ihikss... cam tau jer aku ni selalu guna email dia... haaa... kan dia dah tambah space tu... amek... 1Gb... hahahaha... best˛.... cayunk ngan yahoo mail... yahoo mail rock... hahahhahaa...

Image hosted by Photobucket.com

Posted at 4/29/2005 1:12:23 pm by slumbermann
komen sket...  

26.4.05
Produk Pengguna dan Makanan yang berpotensi mendatangkan kanser
1. Jika anda makan satay....jangan pula lupa timunnya, sebabnya memakan
satay bersama karbon yang terhasil selepas pembakaran akan mendatangkan kesan karsinogen! Apa bendanya karsinogen tu? (Ianya ialah suatu keadaan  yang menyebabkan barah). Timun pula adalah anti-karsinogen

2. Jangan makan udang selepas mengambil pil vitamin C !!. Yang mana anda  akan mati keracunan Arsenik dalam beberapa jam sahaja.

3. Cuba yang ni.....bagi penggemar makanan ni "Bah Kut Teh" (babi). Banyak orang Cina suka makan yang ni, lihatlah sebelum terlambat. Cuba tuangkan Coke (minuman bersoda) atas kepingan daging babi tu dan tunggu sekejap, anda boleh tengok ulat berenyut-renyut keluar dari sana.Fakta diperolehi dari "Health Corporation of Singapore".

4. Barah -akibat penggunaan bahan dalam shampoo.Balik rumah dan pergi periksa. Tukarlah ke jenama lain sebelum terlambat, jika
kandungan dalam shampoo anda mengandungi Sodium Laureth Sulfate atau ringkasnya SLS. Bahan ini akan menyebabkan barah dalam jangka masa yang panjang dan ini bukannya jenaka. Shampoo yang disahkan mengandungi bahan ini ialah; Vo 5, Palmolive, Paul Mitchell, L'Oreal, Hemp Shampoo terbaru keluaran body shop, Nature Force dan lain-lain lagi. Shampoo Clairol's Herbal Essence
adalah satu-satunya yang mengandungi Sodium Laureth Sulfate secara tunggal. Meskipun pertanyaan telahpun dibuat terhadap syarikat ini dan jawapan dari mereka ialah, "Ya memang kami dah tahu masalah ini tetapi kami tidak boleh melakukan apa-apa kerana kami memerlukan bahan yang boleh mengeluarkan busa yang banyak". Dalam pada itu, Pasta Colgate & Dee Dee (untuk kanak-kanak) turut mengandungi bahan yang sama untuk penghasilan busa.

5. Kepada penggemar makanan jenis mee segera (tak kiralah maggi, koayteow dsb), Pastikan berhenti makan dulu sekurang-kurangnya 3 hari selepas mengambil mee segera sebelum mengambil paket yang seterusnya.Maklumat yang dikongsi bersama dengan seorang
doktor.Keluarga      saya telah menghentikan pengambilan makanan ini setelah mendapat tahu berkenaan salutan wax keatas makanan ini. Inilah yang menyebabkan mee segera tidak melekat antara satu sama lain apabila dimasak. Telah dinyatakan terdahulu melalui SEORANG AKTOR dari SBC (sekarang ni dikenali sebagai TCS). Beberapa  tahun lalu, yang mana kariernya membuatkan beliau
sangat sibuk untuk memasak, jalan mudah mengambil mee segera setiap hari.Kemudiannya beliau disahkan menghidap barah. Barahnya disebabkan wax dalam mee
segera.Doktor juga memberitahu yang badan manusia memerlukan 2 hari untuk membersihkan wax dari sistem badan. Seorang lagi mangsa yang serupa ialah Pramugara dari SIA yang mana setelah berpindah dari rumah ibunya ke rumahnya sendiri, Dia tidak memasak tetapi kerap makan mee segera. Dia didapati menghidap barah dan mati selepas itu. Sekarang ini tindakan memakan mee segera bolehlah diistilahkan sebagai "makan untuk  mendapat barah" Kalau istilah James Bond ==>Licence to kill!

6. Bawang Goreng segera, Seorang kawan melawat ke sebuah perusahaan kecil membuat bawang goreng, dan melihat terdapat banyak straw minuman. Yang bewarna dan tidak bewarna diasingkan. Apa yang mengejutkan ialah Straw yang tidak bewarna dicampur bersama gorengan bawang yang bertujuan apabila plastik straw tersebut dipanaskan, ianya melebur lantas menyaluti bawang tersebut. Sebab itulah kalau bawang goreng segera yang dibeli terdedah kepada udara tak akan lembik tapi kalau kita buat sendiri lembik dalam
masa yang singkat sahaja. Sebarkanlah maklumat ini kepada orang-orang yang anda sayangi dan pengguna yang masih belum disedarkan lagi.

Original From:
 
Nor Hamizi Md. Amin
Penolong Pendaftar
Unit Perkhidmatan
Bahagian Pengurusan Sumber Manusia & Pentadbiran
Jabatan Pendaftar, Universiti Sains Malaysia
11800 Minden, Pulau Pinang
Tel: 04-6532694

Posted at 4/26/2005 10:40:08 am by slumbermann
komen sket...  

25.4.05
blahhh~~~~+






LerH laa tgk yang lelain kat sini laks....


..:::: Stud|0 sLumbermanN ::::..
http://www.awekonline.net/slumbermann/gfx/





Posted at 4/25/2005 7:32:48 pm by slumbermann
komen sket...  

15.4.05
la la la la~~++
arini ari jumaat...

so cam besa bangun dari tido... gi pc jap.. tgk saper yang msg dan sebagainya...
pastu aku gi basuh muka, gosok gigi, pastu bersiap˛...
pastu aku kuar gi gym.. riadah sket pepagi... hehehhe...
balek jer dari riadah, gi kedai, beli makanan untuk stok tghari merangkap petang,
smpi umah aku mandi... pastu sesiap untuk gi solat jumaat laks...
balek solat jumaat, gi plaks pusat bowling..
men 6game ari ni...
training˛.... nak masuk tonemen nanti...
pastu balek umah...
baru laa makan... hehehhe... lapo sey... dah petang baru nak makan..
pastu lelepak depan pc...
tulerh blog ni...
pasni tatau laa apa plaks yang aku akan buat...

tu jer laa kot...

chiaow...

Posted at 4/15/2005 5:50:16 pm by slumbermann
Komen terkini (2)  

Next Page