nama: Mohd Hadihaizil Bin Din
Aku Lahir: 30 april 1983 kat maran pahang
pastu aku ni suker jer ngan mendeČ pasal komputer ni
contohnyer:
chating
web surfing
web designing
online gaming

apa lagi yg lerh dikongsi erh...
ermmm...

pastu aku suker gak tido
klu takder koje mmg aku suker jer tido...
apa jer aa nak jadi kan.. muhahaha...
cadangnyer mmg nak jadi engineer
tapi cam tak best jer jadi engineer ni
so itu jer aa buat masa ni

klu terasa nak kenal lelebih
sila aa contact aku erh

eizil@yahoo.com
eizil@hotmail.com
+491742436513
(yang henpon aku)
+497720992543(ni tepon umah)




selamat berhibur kat blog aku...



..:: SEGALA MENDE TERTULIS KAT SINI HAK MILIK PERIBADI SLUMBERMANN ::..


..:: Nak Guna Sila aa Bitau Dulu ye ::...




..::: SLumBerMann StuD|0:::..
::: Stud|O SLumBermann :::

::: blog Slumbermann :::

_=:Linkkan Blog Aku:=-




.::: Dapatkan Hosting Di Siini :::.


Blog Lag|




Destinasi Cinta - Mestica
credit: zuriyati


.:::: nilai laman ini ::::..
Vote for this Site!






merh borak ngan aku...
. -=Basic |nfo=- .



. NaMe .
Mohd Hadihaizil

. AgE .
21

. SeX .
MaLe

.LiVin It Up iN.
gErM

. RaCe .
MaLay

.sIgN.
TaUrU$

. Status.
BelUm KaHw|n

.InTeReSts .
. internet... chating with someone... .



   


Google

Web blogdrive.com


orang sedang melayari laman ini


::LAMAN CAM BEST YANG AKU SUKER LAWAT::

Komuniti Umum Untuk Semua
Komuniti PHP-Nuke Malaysia
RojakDotOrg
KedahOnlineDOTnet
Komuniti Online Komik Nakkal






::LAMAN MEMEMBER AKU LAKS::<



    Matnet web blog
    [ Sy41ful Weblog ]
    .: fungkur's Network :.
















<< May 2005 >>
Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat
01 02 03 04 05 06 07
08 09 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31

If you want to be updated on this weblog Enter your email here:



rss feed

 

 

 





Assalamualaikum...
Semoga Apa Yang Terdapat Di Ruangan Ini Sedikit Sebanyak Memberi Manfaat Kepada Semua
 
 
25.5.05
kehidupan sehariČ
assalamualaikum...

so kembali kita bersama slumbermann hari ni, heheheh... sejak dua menjak ni kehidupan maken lama maken sebuk dengan kejeČ pembikinan web yang serabut guiler ni, naek letih laks mengadap coding php ni... huhuhuh seb baek aa dibayar... kalau tak memang aku tak nak buat aa... letih siot... huhuhuhu... saper aa nak gi ngadap coding tu yang cam ampes tu.... 

sejak dua menjak ni... ramai kenalan baru aku kenal kat alam maya ni, tapi tatau apasal, baru kenal dah cam rapat jer plaks... huhuhu... serasi aa kot... ntah aa... aku pun tatau aa... tapi oaky laaa... gembira jer kan... at least ada aa kawan nak dilawan berborak... so takder laa bosan sangat kan.... so camtu aa gamaknyer kehidupan aku sejak dua menjak ni... hehehehhe... tapi tak kesah laa... camtu laa kehidupan... kekadang sebuk kekadang tak sebuk, kekandang serabut, kekadang tak serabut.... huhuhu... memacam hal aa kan.... ihikss... okay laa... tu jer aa kot aku nak tulerh arini....

wasssalam...

Posted at 5/25/2005 10:38:58 pm by slumbermann

akira
July 18, 2006   07:58 AM PDT
 
=)
  

Leave a Comment:

Name


Homepage (optional)


Comments




Previous Entry Home Next Entry