nama: Mohd Hadihaizil Bin Din
Aku Lahir: 30 april 1983 kat maran pahang
pastu aku ni suker jer ngan mende˛ pasal komputer ni
contohnyer:
chating
web surfing
web designing
online gaming

apa lagi yg lerh dikongsi erh...
ermmm...

pastu aku suker gak tido
klu takder koje mmg aku suker jer tido...
apa jer aa nak jadi kan.. muhahaha...
cadangnyer mmg nak jadi engineer
tapi cam tak best jer jadi engineer ni
so itu jer aa buat masa ni

klu terasa nak kenal lelebih
sila aa contact aku erh

eizil@yahoo.com
eizil@hotmail.com
+491742436513
(yang henpon aku)
+497720992543(ni tepon umah)




selamat berhibur kat blog aku...



..:: SEGALA MENDE TERTULIS KAT SINI HAK MILIK PERIBADI SLUMBERMANN ::..


..:: Nak Guna Sila aa Bitau Dulu ye ::...




..::: SLumBerMann StuD|0:::..
::: Stud|O SLumBermann :::

::: blog Slumbermann :::

_=:Linkkan Blog Aku:=-




.::: Dapatkan Hosting Di Siini :::.


Blog Lag|




Destinasi Cinta - Mestica
credit: zuriyati


.:::: nilai laman ini ::::..
Vote for this Site!






merh borak ngan aku...
. -=Basic |nfo=- .



. NaMe .
Mohd Hadihaizil

. AgE .
21

. SeX .
MaLe

.LiVin It Up iN.
gErM

. RaCe .
MaLay

.sIgN.
TaUrU$

. Status.
BelUm KaHw|n

.InTeReSts .
. internet... chating with someone... .



   


Google

Web blogdrive.com


orang sedang melayari laman ini


::LAMAN CAM BEST YANG AKU SUKER LAWAT::

Komuniti Umum Untuk Semua
Komuniti PHP-Nuke Malaysia
RojakDotOrg
KedahOnlineDOTnet
Komuniti Online Komik Nakkal






::LAMAN MEMEMBER AKU LAKS::<



    Matnet web blog
    [ Sy41ful Weblog ]
    .: fungkur's Network :.
















<< May 2005 >>
Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat
01 02 03 04 05 06 07
08 09 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31

If you want to be updated on this weblog Enter your email here:



rss feed

 

 

 





Assalamualaikum...
Semoga Apa Yang Terdapat Di Ruangan Ini Sedikit Sebanyak Memberi Manfaat Kepada Semua
 
 
26.5.05
www.weblogscenter.com your blog resource center
assalamualaikum...

so kat sini aku nak kongsi aa pasal blog resource center ni... www.weblogscenter.com

best aaa hehehhee... apa kata kita gi tgk kan mende ni.. join aa wei... hehehehe.. kepada sumer blogger˛... jom kita ke weblogscenter... hehehhee




so jom aa erh.. jangan ketinggalan... hehehehe....

wassalam...

Posted at 5/26/2005 11:53:05 am by slumbermann

  

Leave a Comment:

Name


Homepage (optional)


Comments




Previous Entry Home Next Entry